Varmuutta vesiin

Vesi on monella tavalla jokapäiväisessä elämässämme vaikuttava elementti. Niin kotona, työssä kuin lomallakin olet riippuvainen vedestä. Hyötykäytössä vesi vaatii myös hoivaamista. Se palvelee käyttäjäänsä paremmin ja tehokkaammin mitä enemmän sen hyvinvoinnista huolehditaan. Me Korves Oy:ssä olemme erikoistuneet kehittämään veden hyvinvointia.

Meidän päämääränämme on toimia tehokkaan ja taloudellisen energiatuotannon varmistamiseksi kehittämillämme korkealaatuisilla tuotteilla. Toimintamme ja tuotteemme palvelevat yhtä hyvin voimalaitos- ja teollisuusasiakkaita kuin yksityisiä ihmisiäkin luotettavasti toimivien vesi- ja lämmitysjärjestelmien muodossa.

Kaikki teollinen ja tekninen toiminta edellyttävät tarkkaa tietoutta taloudellisuudesta ja tehokkuudesta. Eri aloilla vaikuttavat monet erilaiset osatekijät lopputulokseen. Olemme työskennelleet vuosia vedenkäsittelyn ja energiatuotannon eri kemikaalien ominaisuuksien kehittämiseksi. Työmme on kantanut tulosta, josta osoituksena on laaja asiakaskuntamme eri puolella Suomea.